مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کارت عابر بانک توسط همسر

عابربانکهام توسط همسرم سرقت رفته وبه گفته خودش دست کسی داده ک عابربانک رفاهم را دادگاه ملارد مسدود کرده و عابر بانک ملی ام را پلیس فتای اصفهان عابربانک ملت وآینده ام دیگر چه بلائی اومده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی علت و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به جرم سرقت از وی شکایت کنید بااستناد به دلایل خود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حضورا به مرجع توقیف کننده حساب بانکی مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا به مرجع توقیف کننده حساب بانکی مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر دلیل و مدرکی در دست دارید می توانید تحت عنوان سرقت از ایشان شکایت کنید در غیر اینصورت بهتر است به مرجع مسدود کننده حساب های بانکی تان مراجعه نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. به بانک مراجعه و علت مسدودی را جوبا شوید در صورتی ک شخصا کار تها را در اختیار ایشان قرار داده اید می توانید خیانت در امانت را مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید ثابت شود که کارت سرقت شده یا بدون اطلاع شما مورد استفاده قرار گرفته است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام از طریق بانک اقدام به مسدود سازی کارتها و صدور کارت جدید کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در سامانه ثنا ثبت نام کنید و منتظر وقت احضار باشید یا حضوری پیگیری نمایید