مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل 4 سال مفارقت

سلام. وقتتون بخیر. سال گذشته همسرم بدون هیچ دلیل موجه زندگی تازه شروع شده ی ما را ترک نمود و درخواست مهریه و نفقه داد. بنده رای عدم تمکین ایشان را گرفتم. الان دارند بخشی از خونه و ماشین من را بابت مهریه می گیرند و احتمالا بقیه مهریه را هم قسط بندی کنند. وکیلشون میگه به دلیل عسر و حرج 4 سال مفارقت، 4سال آینده طلاقش را از شما می گیریم. لازم بذکر است بنده هیچ یک از شروط دوازده گانه ضمن عقد را هم ندارم. خواستم بدونم یعنی چنین چیزی میشه؟! از چند تا وکیل هم پرسیدم میگن متاسفانه بعضی قضات صرف 4 سال مفارقت را دلیل عسر و حرجه زوجه می دونند و حکم به طلاق میدهند. پس خوبه دیگه مهریه بدهیم، طلاق هم بدهیم!!!؟؟؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

خیر به این سادگی نیست برای عسر و حرج باید شما را قانع کنند حال می تواند ب ازای بخشش مهریه باشد یا...

پرسشگر :

سلام مجدد. ببخشید چرا اینقدر نظر وکلا با هم متفاوته؟! چون من همین الان که داشتم توی سوالات پرسیده شده داخل سایتتون می گشتم دیدم که یکی از همکاراتون گفته بودند که 4 سال بلاتکلیفی حتی با وجود عدم تمکین زوجه و تقصیر زوجه می تواند برای زوجه امکان طلاق یک طرفه را فراهم آورد!!!

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، برای حفظ حق و حقوقتون هزینه کنید و وکیل بگیرید، قطعا ضرر نخواهید کرد.