مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده بنچاق زمین را به بنده تحویل نداده است ...

با سلام
بنده قطعه زمینی را مدت 2 سال پیش و بصورت مبایعه نامه خریداری کردم.
در حال حاضر قصد فروش آنرا دارم , اما بنچاق زمین را در اختیار ندارم.
هر بار از مالک قبلی درخواست میکنم , امروز فردا میکند ...
چطور میتوانم برای تحویل گرفتن بنچاق اقدام کنم , مرجع رسمی که باید مراجعه کنم کجاست ؟
اگر خود فروشنده نیز بصورت مبایعه نامه ای زمین را خریده باشد و اصل بنچاق را نداشته باشد چکار باید کرد ؟
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند رسمی دارد می توانید علیه فروشنده و ایادی قبلی و مالک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام باید سند اعم از رسمی و عادی تمامی ایادی ماقبل خودش را در اختیار شما قرار دهد