مشاوره حقوقی رایگان - بنچاق قدیمی

با عرض سلام و درود
بنچاق قدیمی که از جد پدری به دست آمده آدرس ملک پیدا هست چهار طرف هم چاه آب است زمین بایر افتاده هست برای اینکه بتوانیم زمین ها را تصرف کنیم و بنچاق راتبدیل به سند کنیم به کجا مراجعه کنیم در ضمن مهر محضر قدیم هم دارد شماره پلاک نداریم به اداره ثبت مراجعه کردم به من جواب درستی نمیدن با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت اسناد و املاک پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اداره ثبت چرا جواب درست نمی‌دهد؟ چه میگوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل برای جانمایی ملک وتعیین مرزهای ان درخواست کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

یک کارشناس ثبتی بگیرید و حدود ملک را به او نشان بدهید. او برای شما تعیین حدود میکند و سپس به ثبت مراجعه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اداره ثبت اسناد و املاک پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد.از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت اقدام نمایید