مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام
بنده در سال 1382 ضامن دوم وامی شدم مبلغ 2.200.000تومان در مالی اعتباری بنیاد که الان شده بانک سینا که طی 22 سال بنده نه خبر از پرداخت قسط داشتم نه معوق شدن وام تاکنون نیز بانک به بنده هیچ گونه اخطاری نفرستاده الان رفتم بانکی تسهیلات بگیرم بانک استعلام گرفته در بانک مرکزی بنده 2.200.000تومان بدهکار نشان می دهد رفتم به بانک مربوطه مراجعه کردم اعلام کرده اند شما باید 15.000.000.000 تومان پرداخت کنید الان وام گیرنده فرار کرده و دسترسی ندارم سوال بنده اینه من باید اصل وام تسویه کنم یا جرایم و تمام بدهیها را لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله
باید اول وام را تسویه کنید و سپس به وام گیرنده مراجعه کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر است که شما وکیل دادگستری بگیرید و تامین دلیل انجام دهید و قرارداد بانکی فی مابین را به دست آورید سپس بر اساس تعهدات مندرج در آن عمل نموده و در خصوص قسمت هایی که مخالف با قوانین و شرع در قرارداد وجود دارد میتوانید ابطال آنها را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به قرارداد بانکی امضاء شده دارد