مشاوره حقوقی رایگان - قانونی بودن نصب پمپ آب

با سلام. در یک آپارتمان 18 واحدی (6طبقه) ساکن هستم. سازنده آپارتمان منبع و پمپ سراسری تعبیه نکرده است و غیر از ساکنین طبقه اول، بقیه ساکنین هرکدام بصورت مجزا یک پمپ شخصی در پارکینگ نصب کرده اند تا آبرسانی به واحدشان انجام شود. هر طبقه دارای یک کنتور بوده. سوال اینست : نصب پمپ مجزا توسط 15 واحد در پارکینگ در آپارتمان واقع در یک کوچه بن بست، غیرقانونی است؟ راه حل قانونی اش چیست؟

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
اگر ساختمان شما دارای آب شهر می باشد نصب پمپ آب در بعد از کنتور آب جرم بوده و اداراه آب اگر این مورد را مشاهده کند بموجب قانون حتما نسبت به جمع آوری آن اقدام خواهد کرد ولی با توجه به اینکه ساختمان شما دارای 15 واحد بوده و حتما دارای مدیر ساختمان می باشد می بایست موضوع کمبود آب و نصب مخزن و پمپی که آب مخزن را به طبقات بدون مشکل برساند در جلسه ای مطرح و نسبت به آن اقدام گردد در اینصورت چون پمپ آب بعد از منبع آب نصب می شود منع قانونی نداشته و از نصب پمپ ها و صدای اضافی نیز جلوگیری بعمل خواهد آمد.