مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب آب در آپارتمان

سلام
مالک یک واحد از 5 طبقه آپارتمان دو واحدی هستم که انشعاب آب هر واحد جدا است. یکی از همسایگان اقدام به نصب پمپ مجزا بدون منبع کرده است و شخصا مشکلی با این موضوع ندارم. برخی واحد ها با طرح این موضوع که این کار موجب افت فشار بقیه واحد ها خواهد شد، تصمیم به نصب پمپ دارند. نظر من این است که پمپ بدون منبع غیرقانونی است و پمپ با منبع مشترک هم موجب از بین رفتن انشعاب مجزای آب خواهد شد و با توجه به پر مصرف بودن اکثر واحدها، الزامی به مشارکت در این موضوع وجود ندارد. یک واحد دیگر نیز نظری مشابه دارد. سوال من این است که آیا در این مورد خاص، توافق اکثریت برای از بین بردن انشعاب جدای آب، میتواند برای ما الزامی در تبعیت از آنها ایجاد کند؟ و اگر آنها مصمم باشند که بدون مشارکت واحدی که برای خود پمپ جدا نصب کرده و دو واحدی که مخالف اقدام به مشاعاتی کردن انشعابات جدا هستند، پمپ آب مشترک برای خودشان نصب کنند، با توجه به احتمال تاثیر بر افت فشار واحدهای ما و اشغال فضای مشاعات برای کارگذاری پمپ، آیا حق اقدام قانونی برای ما وجود دارد یا خیر و بی نتیجه است؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است که

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر کاربردی بایستی مدارک مورد مطالعه قرار گیرند.