مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت معامله

باسلام، دوبرادر بنام های ع و ظ از یک پدرومادر هردو دارای چندفرزند دختر.... و هریک دارای یک فرزند پسر می باشد م فرزند ع و الف فرزند ظ....که ع و ظ تقریباً حدود 15 یا 19 تا 20سال قبل معامله ای بارضایت و توافق خود و باحضور چندنفر شاهد انجام داده اند.... که علی یک زمین مسکونی به همراه خانه فاقد سند در شهر ایرانشهر و یک زمین مزروعی در یک روستا فاقد سند که البته زمین کشاورزی از لحاظ سند مشکلی ندارد را به ظ داده اند و ظ درقبال آن یک زمین مسکونی همراه با خانه و دارای سند را به ع داده اند و البته سند همچنان به اسم ظ می باشد و سند در اختیار الف فرزند ظ می باشد.... و در این مابین تقریباً حدود 10 سال می شود هر دو برادر فوت شده اند و بعد از فوت ظ پسرش الف پیگیر کار زمین و خانه پدرش (ظ) می شود که کسی دیگر (جهت شناخت و اطلاعات بیشتر) که رفیق ظ هم است باهم رفت و آمد داشتند می گوید زمین و خانه همه مال من هستن و به کسی نمی دهد و حالا الف می گوید چونکه زمین و خانه معامله شده به من نمی رسند م باید خانه ای که دوتا پدر باهم معامله کردند و به م رسیده است و م آن را به عنوان (در این موقع دادن مهریه اختلافی نبوده است) مهریه تقدیم همسر خود کرده است .... الف می گوید این خانه و زمین را م به من بدهد...... البته در اون موقع وقت معامله بین پدران هیچ گونه بحثی که زمین یا خانه چه کسی سند دارد و یا ندارد نشده ،، یک معامله خیلی دوستانه بوده و این خواسته الف از سال 98 شروع شده است و در کل الف این خانه و زمین را زیاد پیگیری به جدی نکردن و بعد چونکه زمین شهری و دارای اهمیت و قیمت زیادی بود و هست اون رفیق باباش دیگه میگه این زمین و خانه مال من هستن ...... و الف می گوید میروم مستاجرا رو بیرون و خانه راقفل میکنم و خانه را پس می گیرم درکل دوتا پدر باهم اختلافی نداشتن.... و م می گوید این معامله ای بوده که چندسال قبل توسط پدران ما انجام شده و اونا همچنین چیزی را بحث و یا مطرح نکردن و نگفتن و این معامله انجام شده و من مهریه همسرم کردم

1- اینکه وضعیت حقوقی معامله موردنظر چطور است؟؟؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دانشگاه هم این جوری سوال نمی پرسند، سوال طولانی و نامفهوم است، فقط سوال را مطرح کنید لطفاً یا به دفتر یک وکیل مراجعه فرمائید.