مشاوره حقوقی رایگان - میزان دریافت دیه

سلام.تقریبا دو سال پیش به فردی با قمه به بنده حمله کرد و دست بنده ناقص شده تقریبا؛هنوزه که هنوزم فیزیوتراپی میرم و سه بار عمل کردم.دیروز نامه از دادگستری آمده و میزان دیه ای که به من تعلق گرفته خیلی کم تر از خرج کرده.با این که دوسال بیکار شدم
آیا اعتراض بزنیم میزان دیه رو میشه افزایش داد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت
شما می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید.
توجه داشته باشید خسارت مازاد بر دیه قابل مطالبه است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید هنگام ابلاغ نظریه پزشکی قانونی به آن اعتراض می کردید اگر رای قطعی شده دیه را باید به نرخ امسال پرداخت نماید، دیه را دریافت کردید دادخواست مطالبه ضرر وزیان ناشی از جرم و مطالبه خسارات ممکن الحصول بابت بیکاری بدهید البته با ارائه مدارک پزشکی و مدارکی بابت اینکه از کار افتاده اید وبیکار شدید و....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم می توانید اعتراض کنید و هم اینکه شکایت جداگانه مطالبه خسارت از ایشان تنظیم کنید