مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام بنده 5 فقره چک حامل مجموعا 680میلیون از یکی از شرکام که باهاش معامله طلا کردم به تاریخ روز برگشت زدم ملک هم به نامش داره که پیامکاش هم موجوده که گفته چک و یک ماه دیگه پاس کن وگرنه میگم چک ها امانت بوده چک ها سه تاش خودم تاریخ زدم دو تا دیگرو خودش زده سوال اولم اینگه ایا می تونه بگه امانت بوده من شاهدم دارم که چک هارو داده به من. دوم اینکه توقیف اموال میتونم بگیرم ؟؟ ممنون از زحماتتان

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام امانی بودن را ایشان باید ثابت کنند ولی بهتر است دادخواست حقوقی مطرح کنید