مشاوره حقوقی رایگان - گچکاری ساختمان

با سلام
من با یک گچکار که اشنایانمون بود به صورت لسانی تعهد کردیم که بیان کارمون و انجام بدن، یه مقدار کار و انجام دادن و دیگه نیومدن سر کار
هر چی هم بهشون گفتیم که بیان نیومدن، هیچ گونه قراردادی هم بینمون نبوده
اگر من یه نفر دیگه رو بیارم که کار و تموم کنه میتونه شکایت کنه یه نفر دیگه اومده روی کارش کار کرده؟
در صورتی هیچ گونه قراردادی نداریم باهم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است . بهتر است ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
بااظهارنامه بهشون اطلاع بدید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم و عکس بگیرید و سپس کار را در حضور شاهد تحویل شخص دیگری بدهید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام ابتدا اظهارنامه دهید و سپس الزام به انجام تعهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه برای ایشان ارسال کنیدو دادخواست الزام به ایفای تعهد دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس الزام به انجام تعهد تا مشکلی پیش نیاید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد تنظیم نمایید