مشاوره حقوقی رایگان - تائید رجوع از هبه

بادرود. بنده اتومبیل خود را به همسرم هبه کرده بودم که متاسفانه با ایشان دچار اختلاف شده ایم و ایشان منکر همه چیز است که نهایتا بنده دادخواستی مبنی بر تایید رجوع از هبه تنظیم کرده و پس از ابلاغ به خوانده ایشان بابت ضایع کردن موهوبه را بنام شخص دیگری نمود که مجد بنده دادخواست ابطال معامله فضولی دادم و پس از چند ماه انتظار و روز موعود در دادگاه قبل از تشکیل جلسه قاضی دادخواست را ابطال کرد و گفت باید ابتدا دادخواست اثبات وقوع را باید اول به صورت جداگانه مطرح و سپس دادخواست تایید رجوع از هبه مطرح شود. بنده با توجه به ادله محکم از قاضی خواهش کردم که به خواسته خود موضوع را اثبات را اضافه کنم و پس از اثبات رجوع را خواستار شوم ایشان قبول نکردند خواهشا با توجه به شرح موضوع و تلاش همسرم برای تلف کردن این حق بنده را راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.پرونده شما پیچیده است.قبل از هرگونه اقدام با وکیل دادگستری مشاوره حقوقی بکنید