مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توانم بعد از گذراندن یک چهارم حبس درخواست پابند الکترونیک بدهم؟

باسلام و وقت بخیر.
بنده 4 سال و 7 ماه حبس دارم.13 ماه و 8 روز را گذرانده ام.به علاوه این،17روز هم ایام بازداشت قبلی دارم.آیا میتوانم درخواست پابند بدهم؟چند روز طول میکشد که درخواستم را به اجرای احکام بفرستند.؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مجازات شما از نوع درجه درجه دو تا چهار باشد بعد از طی یک چهارم مجازات و بعد از آن می توانید درخواست پابند الکترونیکی نمایید موضوع شما به نظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده اعلام و در صورت پذیرش می توانید از استفاده از پابند برخوردارباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با تحمل یک سوم حبس درخواست آزادی مشروط بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تحمل یک سوم حبس درخواست آزادی مشروط بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تحمل یک سوم حبس تقاضای آزادی مشروط نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با تحمل یک سوم حبس درخواست آزادی مشروط بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با تحمل یک سوم حبس درخواست آزادی مشروط دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست خود را به اجرای احکام مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر جرایم شما جز شرایم 2 تا 4 باشد به د از گذشتن یک چهارم حبس میتوانید درخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله می توانید درخواست نمایید با وجود سایر شرایط و پذیرش اقدام می گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با تحمل یک سوم حبس درخواست آزادی مشروط بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت درخواست خود را برای قاضی مربوطه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست خود را به اجرای احکام مطرح نمایید