مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت در قسمت عقب روی شده طبقه 5 ساختمان شمالی

با سلام و احترام.
اخیراً یه واحد آپارتمان شمالی در طبقه 5 خریدیم که عقب روی داره و در اتاق خوابش یه در به پشت بام طبقه 4 وجود داره و در سند هم نوشته شده، از اجرای احکام کمیسیون های ماده 100 شهرداری یه اخطاریه اومد که حتما باید اون درب رو ببیندین وگرنه انشعاباتون رو قطع میکنیم، رفتم شهرداری گفتن که شاکی دارین و باید ظرف یه هفته اونجا رو بگیرین، میخواستم ببینم چه کاری میتونم انجام بدم که این کار انجانم نشه، ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست تامین دلیل بدید اگر کارشناس تایید کرد که نباید بسته بشه انوقت از شهرداری شکایت کنید