مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

یک سال نامزدم شوهرم نرفتن خدمت سربازی و بیماری روماتیسم مفصلی اش را از من پنهان کرده و فقط دروغ و اخلاق بد دارد و پدرم بازنشسته فرهنگی هست و از من توقعات جهیزیه مجهز را دارد در حالی که خودش تولید کننده و از سطح پایین می باشد و دیگر با اینهمه مشکلات طاقت سازش ندارم می خواهم هرچه سریع تر خلاص شوم لطفا راهنماییم بفرمایید. اجر شما با خدا

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضایی خود با پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی و عنداللزوم خدمات حقوقی دریافت نمائید.

یک وکیل

سلام
خانم محترم
حق طلاق با مرد است مگر انکه به همسر خوذ اجازه طلاق داده باشد
در وهله اول به عنوان یک وکیل و بزرگتر به شما نصیحت میکنم اولا به هیچ عنوان مشکلات خود را به خانواده نکشانید و خودتان مشکلات را حل نمایید
دوما زن به هیچ عنوان تکلیفی برای بردن جهیزیه ندارد و می تواند هیچ جهیزیه ای با خود نبرد بلکه این وظیفه مرد است که تمام وسایل زندگی را تهیه نماید یعنی مرد علاوه بر داشتن خانه می بایست کاسه بشقاب - قابلمه - ظروف آشپزخانه - فرش - یخپال - گاز و ..............تمام وسایل لازم حتی خورد و خوراک و مواد غذایی را تهیه نماید
شما می توانین از قانون به بهترین شکل به نفع خودتان بهره مند شید ولی فراموش نکنین اگه قرار باشه اول زندگی با دادگاه و دادگاه کشی زندگی را شروع کنین آینده خوبی نخواهید داشت
با این حال در صورت تمایل ختما با بنده تماس بگیرین

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر منظور از خلاص سریع طلاق میباشد سریعترین راه طلاق توافقی میباشد وگرنه طلاق از ناحیه شما و یکطرفه زمانبر خواهد بود جهت راهنمایی بیشتر و مشاوره حضوری میتوانید با بنده تماس بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

قطعا باید از تجربیات وکیل بهره مند شوید زیرا به تنهایی و با اتکا بر این دلایل که محکمه پسند هم نیستند نمی توانید متارکه نمایید
شما می توانید با بنده و یا همکاران محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید