مشاوره حقوقی رایگان - سند و تعویض پلاک

سلام من دو سوال داشتم.. بنده یک ماشین خریدم از دوستم که برگ سبز داره ولی چند دست چرخیده و صاحب سند اصلی میگن نمیشه پیدا کرد سوال من این چطوری میشه اگر برگ سبز به نامم شد دنبال سندش برم و بتونم سند بگیرم... اگر با شورای حل اختلاف چه راهی و چقدر زمان میبره؟

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال به طرفیت مالک سند

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. تقاضای الزام به تنظیم سند خودرو به طرفیت مالکین قبلی دهید. به دفترخدمات قضایی بروید.

محسن بنیادی

جناب آقای محسن بنیادی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی ایادی قبلی مطرح کنید و زمان بر خواهد بود