مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع پیامکی شوهر

زنی متوجه شده که همسرش با پیامک در فضای مجازی در ارتباط است
آیا میشود علیه آن زن شکایت کرد؟
در صورتی که شوهر از آن زن شکایتی ندارد.
میشود علیه شوهر شکایت کرد یا علیه آن زن؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام سوال شما سابقا پاسخ داده شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت پرونده علیه هر دو نفر ثبت میشه و هر به دادگاه احضار می شوند.
البته اگر مدارک کافی باشد دادگاه احضار می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که شما چه خواسته ای در انتقاد داشته باشید با توجه به خواست شما می توان اقدامات متفاوتی انجام داد که برای این پاسخ نیاز به گفتگو می باشد و می توانید با بنده تماس بگیرید اما امکان شکایت از هر دو وجود دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید علیه شوهرتون و خانمی که باهاش رابطه داره شکایت کیفری مطرح نمایید