مشاوره حقوقی رایگان - بی احترامی خانومم

با سلام. من در زمان اشنایی بارها وضعیت مالی خودم رو گفتم حقوق کارمندی ساده ای میگیرم. خونه و ماشین ساده ای دارم.
خانواده ساده و متوسطی دارم و ...
هر ماه به همسرم نفقه پرداخت میکنم مدام در طول ماه بهش باز به عنوان روحیه دادن پول پرداخت میکنم و احترام خانواده و خودشو دارم و همیشه با اینکه سعی میکنم به خاطر رفتار خانوادش که دید از بالا به پایین دارن دست پر برم البته هفته ای یک بار میرم ولی با رفتن خانومم مشکلی ندارم.البته بگم خانواده ایشونم خانواده متوسطی هستن ولی بیش از حد فکر میکنن پولدار هستن به خاطر داشتن ی منزل 130 متری و یک ماشین دنا در خارج از شرق تهران.
ایشون مدام به بنده سرکوفت میزنن و بددهنی میکنن موقع جر و بحث راه‌ میندازن مشت و لگد پرتاب میکنن و چنگ میندازن در ضربه زدنشون هم هیچ ملاحظه ای ندارن البته یکبار پانزده بار به بنده مشت و لگد زدن و چنگ انداختن که عکس گرفتم و نگهداشتم.مدام بندرو تحقیر میکنن و باعث حتی ایجاد مشکل بنده در برخورد با خانواده و فامیل شدن.و مدام تهدید به طلاق و مهریه و ... میکنن درست بعد از دو روز که از عقد گذشت.
غذا نمیپزن یا دیر میپزن اکثرا که خودم میپزم ظرف همچنین لباسهارو حتی تا داخل لباسشویی بعضی اوقات میذارم تا بزور راضی میشه روشن کنه و ...
به ولله موندم چکار کنم پنج سال گذشته ی بچه خوب پنج ماهم داریم.
خیلی کم اوردم راهنمایی کنید.لطفا برادرانه راهنمایی کنید چکار کنم.

میخواستم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

جواب سوال شما نیاز به بررسی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، متاسفانه از شرایط موصوف، پیشنهاد میکنم به یکی از مشاوران خوشنام خانواده مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به مشاور خانواده مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هردو با یک روانشناس مجرب مشاوره کنید در صورت عدم نتیجه توافقی جدا شوید