مشاوره حقوقی رایگان - الزام مسکن

من با همسرم مشکل داشتم و خانمم و برادراش دو سه بار ریختن تو منزل ما و منو زدن و حتی یکبار تو دادگاه به 7 درصد دیه محکوم شدن و تهاتر کردن با مهریه و از اونموقع جدا زندگی میکنیم بخاطر ترس جونم .الان شکایت الزام تهیه مسکن برام اومده . من تحت هیچ شرایطی نمیتونم با ایشون زندگی کنم چون ایندفه منو میکشن .
راهی هست که بدون طلاق گرفتن بتونم از خودم دفاع کنم و ملزم به تهیه مسکن نشم با وجود ضرب و شتم قبلی و محکوم شدن خود زوجه به ضرب و شتم من؟
ماده ای قانونی تبصره ای
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید منزل تهیه کنید و به دادگاه معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به تهیه منزل جدید کنید و ادامه زندگی مشترک را در آنجا سپری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر میخواهید طلاق ندهید منزل را تهیه کنید و خودتان انجا نمانید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

زوج موظف به پرادخت نفقه زوجه که شامل تهیه مسکن و آذوقه و... است، می باشد . به شرط آن که زوجه به تکالیف زوجیت که همان تمکین عام و خاص زوج است ، عمل نماید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید منزل مستقل و در شأن زوجه تهیه نمایید

و باید نفقه زوجه را پرداخت نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در دعوی تمکین عذر موجه خود را ثابت کنید