مشاوره حقوقی رایگان - عدم تفاهم بین زوجین

سلام
خانوم هستم من و همسرم 7 ساله ازدواج کردیم
یک پسر 5 ساله داریم
همسرم اصلا اخلاق خوبی نداره دائم منو مسخره میکنه و بدرفتاری میکنه. نفقه اصلا نمیده و خودم کار میکنم. همش هم میگه نمیخوام باهات زندگی کنم. دو ماه پیش هم دستمو شکست ولی باز بخشیدمش. یک هفته هم منو گذاشت با دوستاش رفت مسافرت. منم دو هفته هست که اومدم منزل پدرم و با پسرم اومدم. چطور میتونم اقدام کنم برای طلاق. همش میگه بچه رو ازت میگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه جهت طلاق باید دلیل داشته باشد.
شما فعلا می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید.
مهریه خود را نیز می توانید مطالبه کنید.
در صورتی که نفقه را پرداخت نکرد یا دلیل دیگری داشتید می توانید دادخواست طلاق بدهید.
حضانت فرزند نیز تا 7 سالگی با شما است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پسرتان تا 7 سالگی نزد شما میماند و بعد از ان حضانت با پدر است مگر انکه ثابت کنید صلاحیت نگهداری کودک را ندارد. میتوانسد معریه خود را اجرا بگذارید تا حق طلاق بگیرید . نهایتا با حربه مالی زوج را مجبور به طلاق کنید و با بذل مهریه فرزندتان را بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام میتوانید دادخواست ترک‌انفاق بدهید و با اثبات عسر و حرج خود درخواست طلاق کنید وخضانت تا هفت سالگی با مادر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای طلاق با این شرایط وکیل بگیرید پروسه طلاق مشکل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به این مورد شما به این راحتی نمیتوانید دادخواست طلاق دهید باید ابتدا اقداماتی را جهت اثبات عسروحرج انجام دهید تا قاضی رای ی طلاق دهد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام به دادگاه خانواده مراجعه کنید ودادخواست طلاق بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

باید نسبت به شکستگی دست طرح شکایت می‌کردید تا مستندی داشته باشید

اکنون آنچه در سوال آمده است گرچه واقعیت دارد اثبات شده نیست

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید مرحله به مرحله اقدام کنید ضرب جرح مهریه نفقه و...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید موارد ذکر شده اثبات گردد تا بتوانید به استناد عسر و حرج ،سو رفتار جدا شوید حضانت تا 7 سال با مادر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل بگيريد و موضوع را كامل براي وكيل شرح دهيد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام همانطور که خود همسرتان گفته �‌توانید با توافق از یکدیگر جدا شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست طلاق خلع بدهید
جهت دریافت اطلاعات دقیق و راهنمایی کاملتر درخواست مشاوره نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مصادیق عسر و حرج بر شما ایجاد شده باشد می توانید با بذل بخش یا تمام از مهریه و با اثبات عسر و حرج خود دادخواست طلاق را ارائه حکم قانونی دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزند را مطرح نمایید
و میتوانید درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت اقامه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
با اثبات عسر و حرج و یا داشتن وکالت در طلاق

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در قانون حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است برای طلاق یه درخواسته زوجه منوط به اثبات عسر و حرج خود است .بدوا اگر دلیلی ندارید از طریق مهریه ونفقه واردشوید