مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

شکایت ترک انفاق از طرف زوجه مطرح شده و رای صادره مبنی بر ادامه زندگی مشترک و منع تعقیب مشروط (مدت دار) بنابه صلاحدید دادگاه بوده. ایا در این فاصله زوج میتواند درخواست طلاق را بدهد؟ در واقع این پرونده باز عامل تعویق روند طلاق میشود یا نه؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. بله دادخواست طلاق ارتباطی به سایر پروندههای بین زن و شوهر ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر زوج در هر زمانی ، حتی بدون دلیل ، میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید ولی برای اجرای صیغه طلاق. ، باید تمام حق و حقوق زوجه را بپردازد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان ان وجود دارد ومنعی برای درخواست طلاق زوج نیست

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

هیچ چیز مانع درخواست طلاق زوج نمیشود ولی در مدت دعوای طلاق باید نفقه را پرداخت نماید تا مشکلی پیش نیاید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله زوج ميتواند دادخواست طلاق دهد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام زوج هر موقع بخواهد البته با پرداخت حقوق مالی زوجه می تواند تقاضای طلاق کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست طلاق زوج ربطی به پرونده نفقه و مهریه نداره و میتونه در خواست بده

تورابي‌  رستم‌پور

تورابي‌ رستم‌پور :

استان :

سلام خیر شوهر هر وقت بخواهد می تواند زن خویش را طلاق دهد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله زوج در هر زمان و در هر شرایطی می تواند دادخواست طلاق دهد.ولی اجرای آن منوط به پرداخت کلیه حق و حقوق زوجه می باشد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام زوج هروقت که بخواهد می‌تواندزوجه راطلاق دهدمشروط براینکه تکلیف کلیه حق وحقوق مالی زوجه ازجمله نفقه ،مهریه،اجرت المثل وسایرحقوق مالی زوجه مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
این پرونده دلیل متقنی برای طلاق نمیباشد
اما ممکن است به همراه دیگر شرایط در نظر مقام رسیدگی کننده موثر افتد….