مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه و اعسار

سلام وقتتون بخیر.
ببخشید زوجه هستم الان 2091400عقد کردیم. زوج درخواست عدم تمکین زد و به دلیل نداشتن خونه رد شد.
بعد من درخواست نفقه زدم الان از زمان عقد محکوم شده. اجراییه نفقه رو در تاریخ 23/6/1401 گرفتم
بعد الان در مهر ماه امسال درخواست اعسار زده؟
ایا باید صبر کنم تا 6 ماه از زمان اجراییه بگذره برا طلاق؟
یا اینکه محکوم شده به 10 ماه نفقه معوقه کفایت میکنه برای درخواست طلاق؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این دو مانع هم نیستند میتوانید روند کار را همزمان پیگیری کنید و بعد از گذشت ده روز اجراییه توقیف اموال بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام صرف محکومیت به پرداخت نفقه معوق موجب طلاق نمی شود اگر اعسار وی قبول شود و قسط های تعیین شده را پرداخت نکند میتوانید درخواست طلاق کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرونده نفقه و طلاق دو موضوع جدا از یکدیگر است درست است که ممکن است با یکدیگر ارتباط داشته باشد اما هر کدام می تواند راه خود را طی بکند در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم اعسار اگر اقساط را پرداخت نکند می توانید طلاق بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از پرداخت نکردن اقساط اعسار درخواست طلاق نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احازه بدهید اعسار ایشان ثابت و قطعی شود سپس برای طلاق اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
خیر طبق شرط مقرر در عقد نامه ، اگر زوج حداقل شش ماه از تاریخ ابلاغ ا جرایبه ، نفقه را پرداخت ننماید زوجه میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید

ولی اگر اعسار زوج در دادگاه پذیرفته بشود و زوج مبلغ اقساط را
پرداخت نماید زوجه نمی توانید به استناد عدم پرداخت نفقه ، دادخواست طلاق را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به پذیرش اعسار و با پرداخت نمی توانید به عدم مرداخت نفقه جهت طلاق استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از صدور حکم اعسار اگر اقساط را پرداخت نکند می توانید طلاق بگیرید.