مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

باسلام و احترام به وکلای محترم
برای من اجرائیه نفقه درتاریخ تیرماه1400 صادر شده و تا تاریخ امروز هنوز نفقه پرداخت نکرده ام ایا زوجه بعد از چه گذشت چه مدتی (چند ماه) از اجرائیه میتواند برای پرداخت نکردن نفقه از جانب من بوسیله شروط ضمن عقد (پرداخت نکردن نفقه) درخواست طلاق بدهد؟
با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

معمولا پس از سه قسط تاخیر اقساط حال می گردد وخانم می تواند حکم جلب بگیرد ومتعاقب برای طلاق اقدام کند.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام زوجه میتواند بعد از اتمام مهلت مقرر در اجرائیه نسبت به جلب و طلاق اقدام کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوجه میتواند بعد از اتمام مهلت تعیین شده نسبت به جلب اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زوجه میتواند بعد از اتمام مهلت تعیین شده نسبت به جلب اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

زوجه میتواند بعد از اتمام مهلت تعیین شده نسبت به جلب اقدام کند

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام بله طبق شروط سند عقدتان میتواندد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زوجه میتواند بعد از اتمام مهلت تعیین شده نسبت به جلب اقدام کند.در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیریدموفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از دریافت حکم جلب میتواند در این خصوص اقدام کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از اتمام مهلت تعیین شده نسبت به جلب اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه بعد از گذشت شش ماه از عدم پرداخت نفقه ، میتواند درخواست طلاق را مطرح نماید و حکم طلاق هم صادر خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با 6 ماه عدم پرداخت زوجه می تواند جهت طلاق اقدام نماید در حال حاضر نیز می تواند جلب بگیرد