مشاوره حقوقی رایگان - مزایده اتومبیل وراث

سلام و درود بر شما و ممنون از زحماتت
ما 5 خواهر و برادریم ولی یکی از خواهرها بدلیل آنکه در ایران زندگی نمیکند و پناهنده هست هیچ نشانی ازش نداریم و تلفنی هم که صحبت میکنیم وکالت برای تقسیم ارث نمیکند ، بالاجبار ماشین پدرم را از طریق دادگاه مفتح کارشناسی کردیم و یکماه دیگر آماده مزایده میباشد ولی بدلیل آنکه قیمت ماشین را کمتر از بازار واقعی گذاشتند دوست نداریم دست غریبه بیفتد و تمایل داریم خودمان بخریم ، راهی نیست که ماشین به مزایده نره و ما 4 خواهر و برادر بتوانیم با ارائه لایحه خودمان ماشین را برداریم و سهم آن را به صندوق دادگاه واریز کنیم ؟ البته این قانون را میدانم که خودمان هم میتوانیم در مزایده شرکت کنیم ولی ریسک دارهد و مزایده به صورت مجازی میباشد

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم زمانی که مال موروثی در دادگاه به مزایده گذاشته میشود جهت خرید آن هیچ تفاوتی بین یکی از وراث یا خریداری که شخصی ثالث باشد وجود ندارد و تنها عاملی که باعث ارجحیت آنها در مزایده میشود افزایش قیمت در مزایده است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید