مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب در تصادف

سلام و عرض ادب دارم ... طی تصادفی که بنده هم مقصر هم مصدوم شدم ... طی شکایات شاکی رای منع تعقیب صادر شد... اما شاکی بعد از قرار رای دوباره اقدام به شکایت و مطالبه خسارت شده و حکم جلب گرفته است ... درحالیکه قبل از شکایت و حکم جلب ... حکم بنده منع تعقیب بود. در حال حاضر تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما متناقض است اگر شکایت واحد بوده شما یک لایحه میدادی و اعتراض می کردید شاید در یک جا کیفری و در جای دیگری حقوقی شکایت شده نیاز به بررسی مدارک است

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود همانطور که خود گفتید مقصر هستید و حق طرف مقابل را باید پرداخت کنید ،قرار منع تعقیب نسبت به جنبه کیفری موضوع بوده که ایشان نسبت به جنبه مالی اقدام کرده
دین بر عهده را باید داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرار منع تعقیب به جهت شکایت کیفری بوده حتما ایشان به صورت حقوقی خسارت را مطالبه کرده به هر حال همانطور که گفتید شمامقصر بودید و خسارت بر ذمه شماست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرار منع تعقیب به جهت شکایت کیفری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دفاعیات خود را ارایه داده اید و محکوم شده اسد باید بررسی شود تا امکان اعتراض سنجیده شود

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام.سوال تا حدودی مبهم است . آنگونه که پیداست ، در پرونده ی کیفری قرار منع تعقیب صادر شده ، اما در پرونده ی حقوقی ، رای بر علیه شما صادر شده و باید از عهده ی جبران خسارت وارده برآیید . موفق باشید .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پرونده اول کیفری بوده پرونده دوم حقوقی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرار منع تعقیب به جهت شکایت کیفری بوده و احتمالا به صورت حقوقی خسارت را مطالبه کرده است که بسته به فراخور و مهلت می توانید اقدام قانونی انجام دهید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
قرار منع تعقیب به جهت شکایت کیفری صادر شده و است و اگر مقصر هستید جبران خسارت به قوت خود باقی است.