مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش اعسار خواندگان در دادگاه بدوی(ثانویه)بعد از رداعسار ایشان دردادگاه بدوی (اولیه) و دادگاه تجدید نظر

سلام
وقت بخیر
خسته نباشید
بنده سند خانه خود را جهت ضمانت دریافت وام برای یک شرکت تعاونی با 3 نفر اعضا (اعضای یک خانواده: پدر، پسر و عروس خانواده) در رهن بانک قرار دادم، در نهایت بعد از گذشت 9سال به منظور آزاد کردن سند، ناچار به تسویه کل وام و سود آن شدم. خرداد ماه 1400 از ایشان شکایت کردم ( اصل وام، هزینه های دادرسی و تاخیر و تادیه )؛ دادگاه بدوی رای به محکومیت تضامنی ایشان و شرکت داد، برای عروس خانواده ماهیانه یک میلیون تومان و برای پدر و پسر پرداخت به صورت نقدی و یکجا.
خواندگان در دادگاه تجدید نظر اعتراض زدند، بنده فقط برای اعتراض عروس دفاعیه تنظیم کردم و برای پدر و پسر در دادگاه تجدید نظر دفاعیه تنظیم نکردم.
دادگاه تجدید نظر نسبت به رد اعسار پدر و پسر (تائید رای دادگاه بدوی) و اصلاح رای عروس مبنی بر پرداخت 10 درصد نقد و ماهیانه 2 میلیون تومان رای قطعی صادر کرد.
بنده به گمان اینکه از دادگاه اجرای احکام جهت اجرای حکم دادگاه تجدید نظر ابلاغیه صادر می شود اقدامی انجام ندادم.
30 روز بعد از رای دادگاه تجدید نظر به دادگاه اجرای احکام مراجعه کردم و ایشان در جواب گفتن خواندگان ( هر سه نفر) حدود 6 روز پیش نسبت به حکم دادگاه بدوی اعتراض (در خواستن اعسار) زده اند و باید ابتدا به آن دعوی رسیدگی شود.

چند روز پیش در دادگاه بدوی به این دعوی رسیدگی شد و متاسفانه بدون توجه به رای قطعی دادگاه تجدید نظر و دفاعیات اینجانب ؛ دادگاه بدوی برای عروس ماهیانه یک میلیون تومان، و برای پدر و پسر هر کدام 50 میلیون تومان نقد و ماهیانه دو میلیون تومان اقساط رای صادر کرد .

لطفا در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمائید....

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما به این رای اعتراص کنید، از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید تا توضیح دهم که چی بنویسید.