مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته برای ودیعه مسکن

با سلام.
صاحب خانه بنده مبلغ ودیعه مسکن که در قرارداد فی مابین ثبت گردیده بعد از اتمام قرارداد حکم تخلیه گرفته و ودیعه رو حساب دادگاه واریز کرده و با تامین خواسته به بهانه اجور معوقه جلوش و بسته. چطور میتونم از توقیف دربیارم تا بتونم خونه دیگه اجاره کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر همه اش را توقیف کرده کاریش نمیشه کرد باید صبر کنید تا نتیجه رای دادگاه در خصوص خسارت هم مشخص شود.

نیوشا خدابخشی

سرکار خانم نیوشا خدابخشی :

به اجرای احکام مربوطه مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اجور معوقه دارید پرداخت کنید سپس دادخواست استرداد ودیعه مسکن نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید آجور معوقه تعیین تکلیف شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا زمانیکه بابت اجور معوقه رای قطعی صادر و اجرا نشود، ودیعه به شما داده نخواهد شد.مگر اینکه با موجر توافق کنید و ايشان پرونده را ببندد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید اجور معوقه رسیدگی و تعیین تکلیف شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید