مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت ودیعه پس از اتمام قرارداد توسط موجر به مستاجر

با سلام و درود
اینجانب موعد قرارداد اجاره اپارتمانم به اتمام رسیده و یکماه قبل به مالک اعلام نموده و در زمان قرارداد به فرموده ایشان اجازه بازدید داده ام ولی تاکنون ملک به اجاره نرفته و ایشان پول ودیعه بنده را عودت نداده و موکول نموده به زمان قرارداد با مستاجر جدید لازم به ذکر است قرارداد اولیه بنده کد رهگیری دار بوده و برای سال دوم دستنویس پشت قرارداد اولیه با امضاء دو شاهد میباشد. بنده برای گرفتن ودیعه باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ابتدا اظهارنامه مبنی بر تخلیه و تحویل و مطالبه ودیعه بدهید و در صورت عدم پرداخت نسبت به ثبت دادخواست مطالبه وجه اقدام‌ کنید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

بدوا تقاضای موجر را و اینکه میگوید تا پیدا شدن مستاجر مهلت بدهید را مکتوب کنید تا بعد مدعی افزایش اجاره نشود
سپس ملک را تخلیه تحویل املاک با صورتجلسه دهید و مطالبه ودیعه را بنمایید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مطالبه وجه با ارایه دادخواست به مراجع قضایی . لزومی ندارد شما منتظر واگذاری ملک به شخص دیگری باشید تا مبلغ رهنی تان پرداخته شود به محض اتمام مدت شما عین مستاجره را تحویل و مالک رهنی را باید بپردازد