مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و فحاشی و توهین

با سلام. مدتی پیش خواهر شوهر خواهرم در خیابان با ماشین شروع به تهدید و فحاشی و تعقیب خواهرم میکنه. با تماس های خواهرم در محل حاضر میشویم و من به سمت این خانوم که تو ماشین بود میروم.دستمو میگیره و با سرعت ولم میکنه و مصدوم میشم.حالا رفته شکایت کرده و خودزنی کرده و شاهد داره. در حالی که چندماهی میشه درگیری بین خونواده ها وجود داره.نتیجه چی میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که خود زنی باشد پزشک قانونی تشخیص خواهد داد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود ،ایراد خود زنی در پزشکی قانونی قابل تشخیص است و شما چنانچه حقی دارید از طریق شهادت شهود ادعای خود را اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به دفاعیات شما دارد بهتر است با یک وکیل مشورت کنید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام باید اثبات کنید که شما ضرب و جرح را انجام ندادید وگرنه با وجود شهود امکان محکومیت شما هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما هم اگر ساهد و یا صورت جلسه 110 دارید و یا مدارک دیگر میتوانید شکایت کنید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

نتیجه بستگی به تحقیقات ودرنهایت نظر قاضی داره نمیتوان بدون مطالعه پرونده اظهار نظر کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خودزنی اگر کرده باشد پزشکی قانونی مشخص میشود ضمن اینکه به شاهد ایشامن میتوانید جرح وارد کنید و متقابلا از ایشان شما و خواهرتان شکایت کنید