مشاوره حقوقی رایگان - اقدام لازم برای شکایت در مورد عدم ارسال گزارش حادثه توسط کارفرما

با سلام و عرض ادب . 10 روز پیش در محل کار دچار حادثه شده ام ( عبور چرخ لیفتراک از روی کف پا ) و کارفرما با بی اهمیت جلوه دادن حادثه از ارسال گزارش حادثه خودداری نمود و در ابتدا خواست که سه روز به استراحت ( مرخصی ) بروم ولی پس از یک روز و مراجعه به پزشک به علت بدتر شدن وضعیت پا ، پزشک معالج 15 روز استراحت صادر نمود و در حال حاضر قصد دارم از کارفرما بابت عدم ارسال گزارش حادثه شکایت نمایم . لطفا راهنمایی بفرمایید . با امتنان و سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی در این خصوص دارید میتوانید دادخواست دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانیدبه اداره کار شکایت کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

با سلام چنانچه هنوز آثار آن مشهود است به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و سپس شکایت نمایید