مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. بنده بعد از استراحت در کار از پله به زمین افتادم و آمبولانس آمد و بنده را بردند بیمارستان فردای آن روز کارفرما که قرار بود مجددا به دکتر ببره پیام داده از فکر تیغ زدن ما بیا بیرون چه کنم شکایتش را بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه و کلیه حقوق و سنوات دهید و از طریق اداره کار پیکیری کنید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
با عنوان حادثه در حین کار از کارفرما شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ضمن دوا و درمان اول به اداره کار بعد به دادسرا شکایت کن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار با ارایه ادله درخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و حادثه حین کار شکایت کنید
توجه داشته باشید که موضوع جهت تعیین مقصر به کارشناسی ارجاع میشه و اگر کارشناس تایید کنه مقصر کارفرما بوده می توانید دیه خود را طبق نظر پزشکی قانونی مطالبه کنید
ولی اگر کارشناس خود شما را مقصر اصلی لام کند و حادثه به جهت بی احتیاطی خود شما باشد در این صورت نمی توانید دیه خود را مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه حادثه در حین کار بوده است از طریق اداره کار پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در صورت داشتن مدارک و مستندات می‌بایست برای مطالبه وجه دادخواست بدهیم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام در موقع ساعات کار بوده بله میتوانید

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام، براساس شکواییه مطرحی ایشون مکلف به پرداخت خسارت هستن

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
مقصر را کارشناس مشخص می نماید
لذا قابل شکایت و پیگیری است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه وجه و کلیه حقوق و سنوات دهید و از طریق اداره کار پیکیری کنید

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
قابل شكايت است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله تحت عنوان مطالبه خسارت و دیات ناشی از کار حتما شکایت شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت خود را پیگیری کنید