مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام،من یک هفته است که حسابم رو از طریق دادسرای ناحیه 32 بسته اند و توی سایت هم که برای ثبت مدارکم اقدام میکنم پاسخ میاد که مشترک با این مشخصات در سیستم موجود نیست. حال چه باید بکنم و از چه مرجعی باید پیگیر رفع انسداد حسابم باشم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید
حضوری پيگير ماجرا شوید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود احتمالا کد ملی شما مسدود شده است پس باید به داسرا مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به مرجع مسدود کننده حساب بانکی خود مراجعه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مراجعه حضوری به مرجع توقیف کننده حساب نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احتمالا سایت شرطبندی یا حساب اجاره ای بود

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
به بانک مراجعه نمایید و شماره نامه و مرجعی رو که دستور توقیف حساب رو دادن بگیرید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

به دادسرایی که حساب شما رو توقیف کرده مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از شعبه ای که مسدود کردن علت مسدودی را بپرسید تا نسبت به رفع ان اقدام شایسته شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به بانکی که حساب شما بسته شده مراجعه کنید و نامه توقیف حساب را دریافت کنید و ببینید از کجا بسته شده، سپس به آن مرجعی که بسته شده مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از شعبه ای که مسدود کردن علت مسدودی را جویا شوید سپس نسبت به رفع آن اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع دستور دهنده پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام به دادسرا مراجعه و درخواست خود را به دادیار یا بازپرس مطرح نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به پلیس فتا و دادسرای مربوطه حضوری مراجعه کنید