مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از متهم در زندان

من برادرم زندانه و الان یکی دیگه میخواد ازش شکایت کنه چه اتفاقی میفته ازش شکایت کنه پرونده شکایتش پیش میره یا نه؟

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
زندانی بودن شخص مانع از شکایت از او نمیباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا موضوع شکایت را مطرح کنید تا دقیقتر بررسی شود

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

امکان طرح شکایت بر علیه زندانی ، وجود دارد و‌ حضور ایشان در زندان ، مانع از طرح شکایت نخواهد بود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله زندان بودن مانعی جهت اقامه شکایت نمی باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. برای طرح شکایت فرقی نمیکند ک فرد در زندان باشد یا نباشد. بله جلسه تشکیل و پرونده بررسی میگردد و در صورت محکومیت مجازات ایشان محاسبه و اجرا میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ابلاغیه حضور در جلسه دادرسی به زندان ارسال خواهد شد
و باید در جلسه دادرسی حاضر و از خود دفاع نماید