مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت از ابرا مهریه

باسلام.بنده در ازای ابرا مهریه، از همسر خودم وکالت بلاعزل طلاق گرفتم.زمان ثبت سند وکالت قبل از زمان ثبت سند اقرارنامه غیرمالی هست، آیا با این وکالت میتونم ابرا رو کنسل کنم؟در متن وکالت آومده که قبول بذل مهریه و معادل آن و... به من واگذار شده.ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر طلاق نخواهید بگیرید ابراء محافلی از اعراب نداره و می توانید مهریه خودتان را بگیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر در واقع اقرارنامه بعد از وکالتنامه تنظیم شده و متن آن آخرین اراده طرفین است و وکالتنامه را تخصیص می دهد...