مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
قاضی حکم مهریه را 4 سکه پیش پرداخت و هر 10 ماه یک سکه داده است
در حالی که بنده هیچ نوع اموالی مانند خانه و ماشین و...ندارم
حتی حساب بانکی که پس اندازی داشته باشم ندارم.
مقداری پول داشتم که هزینه خرید لوازم خانه کردم .تا درخواست الزام به تمکین برای همسرم بدم
الان اعتراض کردم .پرونده در دادگاه تجدید نظر هست و زده پرونده مقرر به وقت نظارت میباشد

میخواستم بدونم رای دادگاه بدوی قابل عوض شدن هست یا نه؟
اگر عوض نشه همون رای تایید بشه. بازم قابل اعتراض هست یا نه؟
چون واقعا توان پرداخت 4 سکه پیش پرداخت را ندارم

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

همیشه شما می توانید تعدیل تقسیط مهریه بدهید ولی تا رای قطعی نسبت به آن صادر نشده است آرای قبلی ملاک هستند و ممکن است منجر به جلب و حبس شما شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای دادگاه تجدیدنظر قطعی و غیر قابل اعتراض است...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد شما ، اصولا رای بدوی تایید خواهد شد