مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت پیش قسط مهریه در رای دادگاه تجدید نظر

با سلام
بنده در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت سه سکه به صورت پیش پرداخت و هر هفت ماه یک سکه شده ام. درخواست تجدید نظر دادم و در دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی تایید شد. حال با توجه به اینکه بنده توانایی پرداخت پیش قسط سه سکه را ندارم، اول اینکه چه زمانی مجاب به پرداخت این پیش قسط هستم و آیا برای بنده ابلاغیه ای مبنی بر تعیین زمان پرداخت صادر خواهد شد یا خیر ؟ و دوم اینکه چگونه میتوانم به رای صادره اعتراض کنم و درخواست تعدیل بدهم ؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معمولا از اجرای احکام اخطاریه ارسال میشود.
چاره ای نیست باید پرداخت شود. مگر اینکه به زندان بروید و تعدیل بخواهید در غیر این صورت برای تعدیل باید مدت زمانی حداقل یکسال و بالا تر سپری شود