مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری انجام امورات حقوقی

سلام وقت عالیتون بخیر.
ببخشید بنده 1شهریور اعزام هستم برای سربازی دو تا پرونده حقوقی دارم که در نبود بنده به مدت دو ماه میتونم کاری کنم که کارای خودم را به پدرم واگذار کنم تا انجام بدهد ممنونم؟

پاسخ ها :

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

سلام برای پیگیری پرونده در محاکم قضایی از جمله دادگستری صرفا شخصی که پروانه وکالت داشته باشه میتونه پیگیری کنه

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
شما میتوانید به پدر خود وکالت اداری بدهید تا ایشان برای شما وکیل دادگستری اخذ کنند یا خودتان مستقیما کارتان را به وکیل واگذار کنید