مشاوره حقوقی رایگان - وام

با سلام خدمت شما؛
بنده چندین سال کاسب بودم و جواز کسب هم داشتم و طی چهار مرحله از بانک‌های مختلف تا سقف بیست میلیون تومان وام با جواز کسب گرفتم همه چیز طبق روال پیش می‌رفت تا اینکه بنده ورشکسته شدم و الان مدت پنج سال هست که با کارگری امرار معاش می‌کنم و در زیرزمینی 25متری با زن و فرزندم زندگی می‌کنیم که بابت همه این‌ها مدارک و مستندات کافی و کامل دارم و حتی تا چند هفته دیگر تحت پوشش کمیته امداد خواهم شد، ضمنا یکی از این بانک‌ها تا الان مبلغ سی میلیون تومان از بنده گرفته ولی هنوز 15میلیون به آنها بدهکارم که می‌فرمایند سود و جریمه‌های دیرکرد های این چند سال است،
ضمناً هیچوقت پرونده ما را به دادسرا و دادگستری نفرستادند و همیشه از طریق مسدودی حساب و برداشت از حساب ضامنین اقدام کردند و یکی از بانکها ضمن برداشت ماهیانه از حساب ضامنم حساب یارانه بنده رو هم مسدود نمودند بنده شرایط سخت دارم و توان پرداخت ندارم لطفا و خواهشاً محبت بفرمایید چه کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اقدامات انجام شده صحیح است باید دین مردم را بپردازید