مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ساختمانی

سلام. وقت بخیر. کارگر من سه ماه پیش سر ساختمون آسیب دید و خودش در آن روز گفته بود که به دلیل بی خوابی حواسش جمع نبود و تقصیر خودشه.امروز بعد از 3 ماه تماس گرفته که پام توی گچ بوده و نمیتونم کار کنم! آیا میتونه بعد از 3 ماه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

شکایت حادثه کاری حادثه ساختمانی برای کارگر حادثه کاری حادثه ساختمانی