مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور پایان کار توسط شهرداری

با سلام
زمینی 924 با پروانه ساخت 7باب مغازه در سال 58 دارم،که در همان سالها ساخته شده.

دو سالی می شود جهت دریافت پایان کار و عدم خلاف اقدام کرده، تمام عوارضات پرداخت گردید، حتی بخاطر افزایش بنا در بالکن به ماده 100 ارجاع و حریمه آن را پرداخت نمودم و عدم خلاف را دریافت کردم،
اکنون با این که مبلغ عوارض صدور پایان کار را از اینجانب گرفته اند، میگویند ملک شما از چندین سال قبل (حدود سال 80) 200 متر در عقب نشینی قرار گرفته و پایان کار را صادر نمی کنند، و میگویند باید عقب نشینی کرده تا پایان کار صادر شود.
این مغازه ها 40سال می باشد که ساخته شده و قصد تخریب یا بازسازی هم نداشته ام، و منطقه ای که زمین در آن قرار دارد در اولویت اجرای عقب نشینی شهرداری نیست.
حال بفرمائید چه باید کنم تا بتوانم پایان کار بگیرم، با توجه به اینکه تمامی مراحل دریافت پایان کار را انجام و حتی عوارض صدور پایان کار را هم پرداخت کرده ام.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام نسبت به شهرداری شکایت بنمائید.

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دادخواست الزام به صدور پایان کار به طرفیت شهرداری مطرح کنید، بهتر است از طریق یک وکیل این کار را انجام بدهی