مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جزئی به حریم رودخانه در زمان ساخت

با سلام. زمین بنده در اثر اشتباه سهوی در حین پیاده سازی، از یک ضلع به طول 1 متر ( مساحت 1.5 متر) به حریم رودخانه متجاوز شده.
الان به همین دلیل سند بنده گیر کرده در اداره ثبت و همچنین در شهرداری به من پایان کار نمیدن.
چی کار میتونم بکنم که بدون تخریب کارم رو پیش ببرم؟ اگر لازم باشه میتونم جریمه اون یک و نیم متر رو هم پرداخت کنم اما در صورت تخریب ستون خونه میریزد.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. براساس قوانین موضوعه به صراحت بحث از تخریب به میان آمده و راه دیگری ندارد.