مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن بیمه در تصادف

سلام ماشینم را صبح بیمه کردم وقبل از زمان فعال شدن بیمه یعنی ساعت12شب تصادف جرحی داشتم که مقصر 100بودم الان به پرداخت50میلیون دیه محکومم سوالم اینه که آیا بیمه هیچ طوری خسارت را پرداخت نمی کند؟؟؟
آیا اگر نتوانم پرداخت کنم زندان میروم؟؟؟
اگر زندان بروم از 50میلیون کسر میشود؟؟؟
اگر حتی دادگاه قسط بندی هم کند توان پرداخت ندارم با توجه به اینکه دانشجوام و هیچ پس انداز و دارایی ندارم و خانواده هنوز مستاجرن نهادی برای ما بدبختها نیست؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه پرداخت نمی کند.
می توانید دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کنید یا اینکه برید زندان