مشاوره حقوقی رایگان - نامه کتبی از طرف مقابل و متن توهین آمیز

سلام وقت بخیر بنده نیاز به فرم مربوط جهت استشهادیه محلی که گواه حضور فیزیکی و همچنین کتبی شخص مورد نظر و در محل کسب و کار اینجانب نموده اند جهت دادگاه نیاز دارم لذا تقاضا کمک و هم فکری شما عزیزان را خواستار و طلب حق خواهی دارم چون امنیت جانی و مالی ندارم و مجبور به بستن محل کسب خود نموده تا خسارتی به مال و انبار مال مردم نشوند

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. فرم خاصی ندارد. در برگه ای گواهان موضوع را گواهی و امضا نمایند .

محسن بنیادی

جناب آقای محسن بنیادی :

به قسمت طرح دادخواست مراجعه فرمایید