مشاوره حقوقی رایگان - کارآموزی

سلام وقتتون بخیر
بنده دانشجوی سال آخر رشته حقوق هستم میخواستم تا زمان فارغ التحصیلیم پیش یک وکیل به عنوان کاراموز کار کنم و تجربیاتی کسب کنم در این صورت حقوق و درامدی شامل من میشه یا خیر؟ باید به صورت رایگان کاراموزی انجام بدم؟

پاسخ ها :

رضا احسانی

جناب آقای رضا احسانی :

سلام
كاراموزي در شغل وكالت مستلزم قبولي در ازمون وكالت ميباشد كه بعد از قبولي در ازمون كانون وكلا زير نظر يك نفر وكيل ١٨ ماه بايد كاراموزي انجام شود
ودر اين ١٨ ماه همزمان با كاراموزي ميتوانند وكالت هم در بعضي پرونده ها قبول كند و كسب درامد كند البته زير نظر وكيل سر پرستش ولي قبل از قبولي در ازمون كانون وكلا حق شركت در جلسات دادگاهها را ندارد و طبعا درامدي هم ندارد مگر در امور دفتري وكيل به وي كمك كند