مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص تعداد دخول

سلام. من میخوام ازدواج کنم و طرف مقابلم میدونه ک قبلا رابطه داشتم ولی من تعداد و دفعات رو دقیق نگفتم کمتر گفتم و یکسالی هس رابطه نداشتم و الانم ایشون میگن قبل عقد میبرم و دکتر مشخص میکنه میخواستم بدونم امکان تشخیص تعداد و دفعات بطور دقیق هس؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما هست در ضمن زندگی که بر پایه دروغ و ... سکل بگیرد معمولا دوام ندارد...در ضمن شما مرتکب فعل حرام و جرم .... هم

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
خیر امکان تشخص وجود ندارد خصوصا اینکه برای سالهای قبل بوده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر چنانچه مواردی را که گفته اید قبول نمودند سایر اقدامات بنظر موجه نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر چنین چیزی از نظر پزشکی امکانپذیر نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
ولی به پزشک مراجعه ننمایید چون
بعدا مشکل ایحاد خواهد شد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تعداد دفعات رابطه جنسی بصورت دقیق قابل تشخیص نمی باشد مخصوصا که گفتید یک سال هست که رابطه ای نداشته اید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تعداد دفعات رابطه جنسی بطور دقدق قابل تشخیص نمی باشد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام . خیر ، امکان تشخیص تعداد و دفعات به طور دقیق وجود ندارد .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر مکررا رابطه داشتید یا اینکه باکره نیستید قابل تشخیصه