مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برعلیه قاضی شورا های یک شهردردادگاه وکارمندشورا

باسلام
لطفا راهنمایی کنید چگونه شکایتی طرح کنم
جهت اطلاع بنده دادخواستی با عنوان شکایتی بر علیه صاحب خانمان و بنگاه دار شهری که ساکن هستیم به دادگاه حقوقی ارایه دادم با موضوع مطالبه طلب ١١میلیون تومان خسارتهای مالی وارده هزینه های دادرسی و ایاب ذهاب ها و ماجرا از این قرار بوده بنده در تاریخ ٩٧/٢/٢٧ساکن منزلی بصورت 6میلیون رهن کامل شدم و از آنجاییکه بنده و همسرم کارمان تبلیغات فضای مجازی است
بعد از مدتی به صاحب خانمان پیشنهاد فروش منزلش را دادم که آیا تمایل بفروش دارید گفتند بله قیمت کل منزل را 6٨ حساب کردن که اگر بالاتر از این مبلغ فروختم مابقی 6٨ مال بنده است پذیرفتند, بعد از 4ماه تبلیغات مشتری از شهر دیگری آوردم و ٧٩خرید آنهم با کل وسایلم درصورتی که صاحب خانه اطلاعی نداشت از اینکه بنده منزل را با وسایلم برای فروش گذاشتم در واقع مبله... زمان نوشتن قولنامه صاحب خانه متوجه شدند
مشتری قبل از پرداخت از صاحب خانه و بنگاه دار پرسیده بود که مستأجر شما این وسط چکاره است چی قراره به ایشون برسد
آنها هم ماجرا را برای مشتری تعریف کردند که همچین قراری بین ما بوده است.
هنگام پرداخت پول مشتری در بنگاه, صاحب خانه ی ما و بنگاه دار با هم همدست شدند و بنگاه دار گفت پول
شما یعنی بنده فعلا در حساب بنگاه باید بماند هرچه به آنها گفتیم رسید پولمان را بدهید توجه نکردند
و ما تصمیم به ضبط کردن صداهای تلفنی و حضوری آنها شدیم و یک ویدیو که دقیقا اگر توجه شود سرنخهایی در آن موجود است و شاهدمان را هم که مشتری منزل خطاب کردیم اما اکنون شورا فقط حرفو قسم طرف مقابلمان را قبول دارد اصلا به شواهد وویسها و لوایح ما توجه نکردند.
چون در جلسات طرفین ما اعلام کردند هیچ قراری فی مابین ما نبوده فقط پول وسایل ١/5 میلیون تومان است و پول رهن منزل که 6میلیون است از من بدهکار هستی. پول رهن منزل را از پرداختی اول مشتری بمن داده بود
شورای حل اختلاف هم رای صادر نمود با این شرح ٣میلیون ایشان را محکوم بابت وسایلمان و برای بنگاه دار را نیز رد دعوی صادر کردند
درصورتی که بنده ١١میلیون از صاحب خانه میخواهم طبق قراری که بین ما بوده و در وویسهاهم گفته شده
به نظر شما مگر من بیکارم مشتری از یک شهر دیگر همراهم بیاورم و یکشب هم از ایشان پذیرایی کنم بعد فقط بخاطر پول رهن منزلم و پول اثاثیه ام ؟
آیا قاضی دادگاه نباید به این موضوعات اشاره کند که چگونه میشود یک نفر اینکارها را انجام دهد فقط بخاطر پول پیش خودش؟
البته پرونده ما ١٠ماه است که در شورا ماند تا بلاخره با بحثو جدل رای رو صادر کردند یعنی بعد از ٧ جلسه شورا
که بعضی جلسات طرفین ما حاضر نمیشدند اما هیچ تاثیری در روند پرونده نداشت
بارها شکایت مسئول برگزاری جلسات را به قاضی شوراهای مبارکه آقای ... ... دادیم و درخواست کردم که پرونده مان جلسات سوم ارجاع داده شود به دادگاه اما هربار آنها مانع شدند
و ما را به بهانه های مختلف به اینطرفو آنطرف کشاندند. در جلسات شورا مسئول برگزاری جلسات تلفن خود را مرتب جواب میداد و اصلا گوش شنوا برای حرفهای ما نداشت و فقط حرفهای خودش را میزد و مینوشت و اما به طرفین ما سکوت میکرد تا آنها حرفشان را بزنند و اینکه مدام ارباب رجوع های دیگر روی جلسه رفت و آمد میکردند و همینطور دفتردار شورا تا جایی رسید که اعصاب ما را بهم ریخت و زدم روی میزش که کارمان را زودتر انجام دهد ایشان هم رفته است و شکایت کیفری بر علیه ما ارایه داده است.
بنظر شما چه باید کرد لطفا راهنمایی کنید.
بنظر شما اینها مستحق شکایت نیستند؟

اکنون تجدیدنظر فرستادم تا بلکه رای دیکروبه ضمایم پرونده توجه بیشتری نمایند.

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

بهترین کار طرح دادخواست تجدید نطرخواهی بوده که انجام دادید بازرسی شوراهم میتونید مشکل بوجود امده مطرح کنید و اگرشکایتی علیه شما شده صادقانه مشکلتون مطرح کنید ان شالله تبریه میشوید.