مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف

سلام خسته نباشید.. من یک سفته به یکی از دوستان برادرم دادم جهت ضمانت پرداخت چک که ایشون دستگاهی که به ما فروخته رو تحویل بده ماهم چک به مبلغ پنج میلیون رو بدیم حال اینکه ایشون رفته توقیف اموال گرفته تمام اموال منم یه پلاک ماشین هست که وسیله امرار معاش منه که از سال 96 در اسنپ شروع به کار کردم با استناد شرکت اسنپ .. حکم من غیابی از شورا حل اختلاف شیراز هستش و رفته برای اجراییه که در تاریخ دوم خرداد به من ابلاغ شده حالا میخواستم اعسار بزنم ایا قبول میشه اعسار من .. خودمم مستاجر هستم و کسبه و همسایه ها هم امضا کردن که توان مالی ندارم ایا با اعسار رفع توقیفی میتونم بگیرم و قسط بندی کنم خودمم سرپرست خانواده هستم فقطم تو زندگی یه ماشین دارم که اونم پلاکش به نام منه هنوز قطعی نشده بعد 4سال

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام.میتوانید به رای غیابی اعتراض واخواهی انجام بدهید یا در صورت عدم اعتراض دادخواست اعسار و تقسیط مطرح نمایید.پذیرش یا عدم پذیرش اعسار بستگی به نظر قاضی دارد ولیکن با توجه به مبلغ احتمالا پذیرفته نشود.