مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام.
میخواستم بدونم من الان میخوام از همسرم جدا بشم حضانت دخترم رو چجوری میتونم تا ابد بگیرم و مهریمو بگیرم.
شوهرم همش بهم شک داره و مشکلش اصلیش اینه چرا فلانیو تو اینستا فالو داری. خستم کرده از این کاراش. و اینکه خیلی خسیس هست از اول ازدواجمون تا الان یک قرون خرج نکرده واسم و خودم حقوق دارم هم خرج خودمو میدم هم دخترمو

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
از نظر قانونی حضانت برای مادر تا هفت سالگی است . ولی در موارد خاصی که در قانون پیش بینی شده به مصلحت کودک ممکن است بتوانید تا سن بلوغ که نه سالگی است از پدر سلب حضانت نمود و پس از سن بلوغ یعنی سن رشد هم که خود بچه میتواند تصمیم بگیرد که نزد پدر یا مادر بماند .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال تاسن بلوغ است بعدازرسیدن به بلوغ ازحضانت خارج هستند
طلاق به درخواست زن یا ازطریق وکالت درطلاق وشروط ضمن العقد وکالت درطلاق یا طلاق توافقی یااثبات یکی ازموارد عسروحرج یعنی سختی ودشواری که ادامه زندگی باشوهر رادشوارکرده است باید اثبات شود

زهرا هاشمی

زهرا هاشمی :

با سلام .نظر به اینکه حق طلاق در قانون مطعلق به مرد می باشد زنم می بایست در محکمه پسند و یا تخلف شروط ضمن عقد را ثابت نماید و صرفا در مواردی خاص حضانت فرزند به زن اعطا می شود وعدم پرداخت نفقه نیز یکی از موارد عسر و حرج و تخلف شروط ضمن العقد می باشد که نیاز با اثبات و طرح شکایت ترک انفاق با شهادت شهود امکان پذیر است و همزمان چهت پرداخت نفقه معوقه و جاریه میتوان دادخواست حقوقی مطرح نمود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تا ابد امکان ندارد در ضمن حضانت بعد از طلاق است