مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت رهن خانه توسط صاحب خانه

با سلام واحترام
خانه ای را پارسال رهن کامل کردم. موعد قرارداد 20 ام خرداد ماه بود. صاحبخانه اول خرداد مراجعه کرد و گفت تمایلی به تمدید ندارد و پول ما نیز آماده است. من هم پولی قرض کرده و با مستاجر خانه خودم تسویه کردم تا به آنجا نقل مکان کنم. اما ایشان تاکنون پولی به من نداده اند. من هم اثاث کشی کرده ام به خانه جدید ولی کلید را تحویل نداده ام. از 20ام خرداد تاکنون ایشان منتظر هستن با رقم بالایی که مد نظرشان است خانه را کرایه بدهند و پول من را پس بدهند.
من چه کار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اظهار نامه برای مطالبه وجه و یا در نهایت طرح دادخواست حقوقی برای مطالبه وجه داشته باشید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
؛ ارسال اظهارنامه و تامین دلیل و سپردن کلید به دفتر دادگاه و در نهایت مطالبه پول ودیعه . در قانون چنین پیش بینی شده است ؛
در ماده 13 قانون رابطه مالک و مستاجر پیش‌بینی شده است و برابر آن «هر‌گاه مستأجر به علت انقضاء مدت اجاره یا در مواردی که به تقاضای او حکم فسخ اجاره صادر شده مورد اجاره را تخلیه کند و موجر از ‌تحویل گرفتن آن امتناع کند مستأجر مکلف است به وسیله اظهارنامه از موجر یا نماینده قانونی او تقاضا کند که برای تحویل مورد اجاره حاضر شود. ‌در صورتی که موجر ظرف پنج روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه حاضر نگردد مستأجر باید به دادگاه محل وقوع ملک مراجعه و تخلیه کامل مورد اجاره را ‌تأمین دلیل نماید و کلید آن را به دفتر دادگاه تسلیم کند.