مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

باسلام
بنده از همان ابتدای ازدواج متوجه شدم به هیچ وجه ممکن با شوهرم تفاهم ندارم در دوران نامزدی چند بار کار به طلاق کشید و به واسطه خانواده ها مساله به ظاهر حل شد بعد از عروسی متوجه روابط نامشروع از طریق اس ام اس و جیمیل شوهرم شدم که خودش میگه در حد شوخی بود و به قرآن هم قسم خورد تا اینکه متوجه شدم ایشون دچار انحراف جنسی میباشند از اون روز تا الان دعواهای ما به شدت بالا گرفته و دیگه هیچ حرمت و احترامی برامون نمونده از آنجایی که من نمیخوام آبروی ایشون رو ببرم و بی سرو صدا طلاقم رو بگیرم و اول راهم نمیدونم با اثبات انحراف جنسی و چند مورد روابط مشکوک از طریق رسانه هایی همچون گوشی میتونم مهریه ام رو که 200 تای اون عندالمطالبه و 300 تا عندالاستطاعه هست بگیرم و در ضمن سرپرستی پسرم رو هم میتونم با اثبات این دو مساله بگیرم؟مدارکی در دست دارم که میتونم انحراف جنسی این آقا رو اثبات کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت مقرر است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

یک وکیل

سلام
خانم محترم
بحث انحراف جنسی و درخواست طلاق از سوی شما موضوعی است تخصصی که می بایست با وسواس خاصی رسیدگی گردد خصوصا با توجه به آنکه حق طلاق مختص مرد است و در صورت طرح شکایت از سوی شما و شکست در پرونده طلاق به مشکلات متعددی دست پیدا میکنین لذا مستلزم آن است که به یک وکیل مراحعه نمایید. با این حال بنده در صورت وجود شرایط می توانم وکیلتان باشم لذا درصورت تمایل با بنده تماس بگیرین

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

در صورت نیاز به همکاری میتوانید با بنده تماس حاصل فرمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اثبات انحراف جنسی بسیارتخصصی است وتاکنون بعیدمی دانم دردادگاهی اثبات شده باشد.موفق باشید